Toeristisch Platform Apeldoorn

Toerisme en recreatie Apeldoorn en omgeving

Werkgroepen


ggggggg

Het Toeristisch Platform Apeldoorn heeft voor diverse onderwerpen en thema’s werkgroepen ingericht waarbij men samenwerkt aan actuele onderwerpen.

 

Werkgroep evenementen
In de werkgroep evenementen wordt samengewerkt rondom grote Apeldoornse evenementen, zoals het WK Beachvolleybal en de Giro ‘d Italia.

 

Werkgroep gastheerschap
In de werkgroep gastheerschap wordt vorm gegeven aan de gastvrijheid van Apeldoorn. Het gaat hierbij om online informatie, ambassadeurs aan de frontoffice en fysieke informatiepunten.

 

Werkgroep vervoer recreatieterreinen – attracties
In deze werkgroep wordt gewerkt aan ludiek busvervoer tussen de recreatieterreinen in de dorpen, de binnenstad van Apeldoorn en de attracties.

 

Werkgroep verbinding recreatieterreinen en binnenstad
Een werkgroep van de recreatieondernemers in het buitengebied en de stichting centrummanagement binnenstad.

 

Werkgroep landelijk gebied
In de werkgroep landelijk gebied wordt gewerkt aan het op een verantwoorde wijze aantrekkelijker en toegankelijker maken van natuurgebieden voor toeristen. Een mooi voorbeeld is de samenwerking van ondernemers en Staatsbosbeheer rondom het gebied Schenkenshul in Hoenderloo.

 

 

Werkgroep zichtbaarheid attracties
In deze werkgroep wordt gezocht naar mogelijkheden om de 3 ‘iconen van Apeldoorn’, namelijk Paleis Het Loo, de Apenheul en de Julianatoren zichtbaar(der) te maken in de stad Apeldoorn.

 

Werkgroep zakelijke markt
De werkgroep zakelijke markt is opgericht en inmiddels is daar de Stichting Apeldoorn Congresstad uit ontstaan, waarbij een groot aantal Apeldoornse accomodatieverstrekkers intensief samenwerken.

 

Werkgroep routes
In de werkgroep routes van het Toeristisch Platform Apeldoorn wordt samengewerkt tussen ondernemers, grondeigenaren en gemeente om bestaande routes te verbeteren en nieuwe routes te realiseren. Het is een resultaatgerichte werkgroep die op korte termijn meerdere concrete routes wil realiseren. Het gaat hierbij om wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes en paardenroutes.

 

Werkgroep digitale bereikbaarheid
De digitale bereikbaarheid op de Veluwe laat te wensen over. Recreatie ondernemers in het buitengebied willen hun gasten kunnen voorzien van zowel een goede wifi verbinding als een goede 4G verbinding op hun telefoon/laptop/tablet. In deze werkgroep werken ondernemers en gemeente samen om te zoeken naar oplossingen om deze situatie te verbeteren.

 

Theme by Burak Aydin | Powered by WordPress