Lancering StoomCourant op 6 juli

22 jun. 2020 | Chantal Tutein Nolthenius

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en Toeristisch Platform Apeldoorn organiseren samen de feestelijke lancering van De StoomCourant op maandag 6 juli 2020 op Museumstation Beekbergen.

Deze interactieve krant met analoge en digitale content is ontwikkeld door studenten van de HAN en is een innovatieve manier om de materieelcollectie, de bezienswaardigheden langs de spoorlijn en de Industriële Veluwe in de kijker te zetten. Hierdoor zal het verbindende element van de Koningslijn in het toeristisch netwerk nog meer tot zijn recht komen. Bekijk hier de trailer over het concept: https://youtu.be/2GKN14BR1Co 

Deze lancering biedt een goede gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten voorafgaand aan de start van de zomervakantie. Het zijn vreemde tijden, maar de regels zijn intussen versoepeld, dus dat biedt weer mogelijkheden. Binnen de voorschriften komen we in kleiner comité samen om een informatieve middag te beleven en met elkaar te kijken waar we staan als Apeldoornse toeristische sector ten tijde van de coronacrisis. De persoonlijke uitnodigingen zijn daarvoor verstuurd.