Tijd voor nieuwe uitdaging voor Chantal Tutein Nolthenius

12 mei 2021 | Deleted

Projectmanager Chantal Tutein Nolthenius verlaat in goed overleg per 15 juni het Toeristisch Platform Apeldoorn. Chantal: “Na 3,5 jaar is het voor mij tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met veel plezier heb ik samengewerkt met alle toeristisch ondernemers en de betrokken organisaties. Ik ben trots op wat wij met TPA in Apeldoorn en op de Veluwe hebben opgebouwd. Dank aan iedereen en veel succes in de toekomst.” Chantal blijft actief voor Blaekend, haar projectmanagementbureau.

Met het vertrek van Chantal komt de plek van TPA-projectmanager vacant. Ben jij een inspirerende netwerker met ervaring in productontwikkeling en (toeristische) marketing? Heb je een voorliefde voor Apeldoorn en de Veluwe en kun je snel schakelen? Dan kun je aan de slag bij TPA, dit is je kans! Meer over de vacature lees je hier.

Gedurende de transitieperiode blijft TPA goed bereikbaar. Voor vragen kun je terecht bij projectmedewerker Eva Buisman. Zij is bereikbaar via info@toeristischplatformapeldoorn.nl en 06 52116621.